Skrivet av: sytacoma | 2013-08-26

Bayona

Bayona är en vacker stad med många små cafeer och restauranger. Vi har haft en riktigt härlig vecka här med strålande sol varje dag. Tidvis har det varit gungigt värre här i viken där vi ligger ankrade, men ankaret med sin ankarbuddy har hållit mycket bra.
God mat och trevligt sällskap med fina båtvänner har det blivit, liksom en del cykling och promenader.

Nu är det dags att gå vidare söderut. Vi kommer att gå ganska snabbt utmed den portugisiska kusten, mest av den anledningen att det finns mycket få platser som är lämpliga för ankring.

DSC_0081

Annonser

Responses

 1. Det är ensamt här i viken i kväll!!! Magnus och Sara

  • Det är lite ensamt här vid bryggan i Portugal också. Enda svenska båt, på bryggan mittemot ligger Norska Klubben med fem norskflaggade båtar tätt intill varandra.
   Skynda er hit!!!

 2. Kan jag få den lilla båten? 🙂

  • Vilken liten båt menar du?

 3. Hej Eva och Anders! Tack fr en fin rapport. Vi vet att ni njuter. Nu har ni skert kommit in i rytmen och en fin strcka lngs Portugals kust vntar p er. Pass upp fr mngder av flten fr blckfiskburar med vidhngande tampar. Vi valde att g ngra sjmil extra vsterut fr att undvika dessa. Om det passar era planer och allt annat rekommenderas Estoril. Fint som tusan och med mjligheter att komma in till Lissabon utan att g hela vgen upp mot LIS under stora bron. Vi gamlingar fljer er dagligen i tanken och vet att ni njuter livet. Vi ligger nu vl ost om Vigo. Nja, endast en Iberisk halv emellan fr att kunna trffa er.bil denna gngen frn GOT till Malaga och flyg hem. Nattar ver i kvll i Valencia sedan Almerimar. I Almerimar lg ju Tacoma vintern 2003-2004. Vilka minnen, ltt att bli nostalgisk. Det har ju varit en fin sommar i Sverige, men som ni upplever nu, gr ju inget upp mot det liv ni lever nu. Havet, lukterna, nya kontakter och hela tiden: ”what comes next”. Marianne och jag ser redan fram mot ert nsta resebrev och era hrliga bilder! Var rdda om er, safety first! Kramar frn oss till er! Majsan och Dick

  26 aug 2013 kl. 18:29 skrev Tacoma:

  > >

  • Hej Marianne och Dick!
   Ja, vi njuter verkligen livet nu, och vi tycker faktiskt vi är värda det efter att ha tampats med Nordsjön och Biscaya. Och ja, safety first, alltid. (Det blir emellanåt diskussioner om just detta)
   Har inte sett Estoril i guideboken, men ska genast undersöka detta. Vi är förmodligen i Cascais redan på måndag.
   (Alla våra tjocka yllesockor har nu kommit till användning. Vi trär in vinflaskorna i dem – sjöstuvat och klart!)

   Kram till er!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: