Skrivet av: sytacoma | 2015-10-24

Tillbakablick

Vi har nu tillbringat drygt tre månader i Sverige. Det har varit en tid med mycket glädje, och med alldeles speciella upplevelser.

Förutom alla shoppingronder för att inhandla det som står på våra listor och diverse kontroller  hos läkare/tandläkare har vi haft trevligt tillsammans med goda vänner och med Anders syskon. En dag fick vi följa med på en härlig segeltur i Kungsbackafjorden. Så annorlunda jämfört med att segla i Karibien! Det blåste ganska så bra, ändå var det så små vågor. Hade vi haft den vinden i Karibien hade det gått rejäl sjö.

1 (1)

Vi har har haft högtidsstunder med våra barn. Suttit hand i hand och myst. Klappat, kramat, pussat.

Tillsammans med barn och syskon har vi sett festliga föreställningar på Operan och på Lisebergsteatern, ätit goda middagar ute på stan och hos varandra. Vi har målat en del, hemma hos oss och i Eriks och Carolines nya hus. Planterat fruktträd och vårlökar, plockat svamp och upptäckt nya stigar.

DSC_0031

Vi har stått i fönstret och sett hur en ca 30 meter hög grön-rosa kanin i form av en luftballong nödlandat bara 6-8 meter från vårt hus.

Vi har varit med om vårt första jordskalv, med epicentrum bara ett par mil bort, i Göteborgs skärgård. Det lät ungefär som när ett expresståg närmar sig.

DSC_0178

Sommarens höjdpunkt var bröllopet mellan Erik och hans fina Caroline. En  fantastisk, underbar dag! Så mycket glädje! Så mycket lycka!

54 (1)

Höstens höjdpunkt: Att i våra armar få hålla en helt ny liten människa. Vårt första barnbarn! Frisk; välskapt; helt obeskrivligt ljuvlig.

Om ett dygn reser vi tillbaka till Trinidad och Tacoma. Där väntar nya upplevelser, nya sköna dagar, nya höjdpunkter. Vi längtar! Kontakten med våra kära där hemma i Sverige får vi hålla med hjälp av mail, Skype och satellittelefon.

Våra upplevelser i Sverige ska vi bära med oss som en skatt i våra hjärtan.

DSC_0590Annonser

Responses

  1. Ha en riktig så god tur tilbake til Tacoma, lykke til med nye opplevelser!!!!
    STORA KRAM fra Finn, Randi og Astrid
    Tir Na Noir


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: