Resplan 2014-2015

Vår planerade segling säsongen 2014-2015

November: Någon gång kring 15-20 november går vi i sakta mak upp genom Grenadinerna till Bequia. Ännu är orkansäsongen inte över, så vi vill kunna komma ner till Trinidad på ett par dygn om det skulle hetta till vindmässigt.

December – mitten av januari: I början på december seglar vi upp till St. Anne på södra Martiniuqe. Där stannar vi i minst två veckor. Skulle gärna vilja fira jul där tillsammans med bland andra Blue och Rosalinda, men känner samtidigt att vi vid jul bör ha kommit längre norrut.
Någon gång i andra halvan av december seglar vi mot St. Barts, St. Martin och Anguilla, öar vi inte tidigare besökt. De här öarna stannar vi vid i några veckor. Förmodligen stannar vi som hastigast till vid ett par av öarna på vägen dit; Nevis, St. Kitts, Saba. Inte heller dessa öar har vi besökt tidigare.

Andra halvan av januari: Tillsammans med mellansonen Erik och hans Caroline seglar vi omkring i British Virgin Islands och kanske även US Virgin Islands.

Februari:
Stannar lite till i BVI, seglar sedan tillbaka till Anguilla och St. Martin och tillbringar ytterligare tid där.

Mars till mitten av april:
Antigua och Barbuda. Vi vill vara på Antigua i mitten av april när Classic Yacht Regatta går av stapeln.

Slutet av april+maj: Dominica, där vi vill se och upptäcka mer än vi gjorde sist. Efter det St. Anne på Martinique.

Juni: Vi tar oss så sakteliga ner genom Grenadinerna till Grenada. Hoppas kunna besöka Mustique och Palm Island, som vi inte varit på tidigare.

Juli: Dags för Trinidad igen. Vi har plats i marinan från den 4:e, den 8:e tas Tacoma upp på land. Detta blir bråda dagar då Tacoma ska förberedas för att ligga stilla i hettan och fukten. Sedan väntar flyg hem oss båda.

Annonser
%d bloggare gillar detta: